Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2008

Κλωτσοσκουφισμός, σολιψισμός ήτοι ζαμπουνισμοανιμισμοκρατιμός κατά τον δόκτορα Γκιούνγκ, κάποιον τον οποίον μισούσε η γλυκειά μουπικρή Lucia


Προτάσεις για να γίνει πιο θεαματικό και πιο σαβουαριβριστικό το ελληνικό ποδόσφαιρο:



I) Το offside να καταργηθεί και να αντικατασταθεί από το τέχνη-κο offside. Ήτοι: ο επιθετικός που θα βγαίνει τετ-α-τετ με τον τερματοφύλακα (σε θέση οφσαιντ με τον παρόντα κανονισμό) θα υποχρεούται- για να κατοχυρωθεί το γκολ- ή να σουτάρει με εξωτερικό φάλτσο και η μπάλα να καταλήγει στο επονομαζόμενο ως "γάμμα" της εστίας ή να σηκώνει την μπάλα στον αέρα, να στοπάρει με το στήθος και να βάζει γκολ με ανάποδο ψαλίδι.


II) Το φθηνότερο εισητήριο να τιμάται στα 80 ευρώ και στις θύρες να υπάρχει fashion control, όπου θα επιτρέπεται μόνο black tie.


III) Να υπάρχει ένα σύστημα το οποίο θα είναι υποχρεωτικό. Ήτοι: 1-5-4


IV) Παράβαση πέναλτι να καταλογίζεται στην περίπτωση όπου ο ποδοσφαιριστής θα φτύνει στο χόρτο ή θα κρατάει τη μύτη του σε "στάση-μανταλάκι" και θα εκτοξεύει πράσινο υγρό.


V) Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης του πέναλτι ο τερματοφύλακας θα υποχρεούται να απαγγέλει στο πρωτότυπο Σαίξπηρ από ειδική μικροφωνική εγκατάσταση, έργο το οποίο θα του υποδεικνύει κάθε φορά ο εκάστοτε διαιτητής σύμφωνα με την επιθυμία του. Εάν κάτι τέτοιο δεν συμβεί ο επιτιθέμενος θα σουτάρει σε άδειο τέρμα. (Θα έχει ενδιαφέρον, διότι στην προετοιμασία της ομάδας ο προπονητής π.χ. Μπά-εβιτς θα μελετάει τις σαιξπηρικές προτιμήσεις του Καζναφέρη και θα υποχρεώνει τον Αβραάμ Παπαδόπουλο να μαθαίνει αποσπάσματα από τον Άμλετ!)


VI) Απαγορεύονται τα οπαδικά πανό και οι φίλαθλοι υποχρεούνται να σηκώνουν στις εξέδρες πίνακες ζωγραφικής, πχ Κλίμτ, Μαγκρίτ, Τιντορέτο κτλ (Φανταστείτε οι φίλαθλοι του ΠΑΟ ή του ΟΣΦΠ αντί να σηκώνουν ακαλαίσθητα πανό με "Da Pipa", να κρατάνε τον πίνακα του Μαγκρίτ "Ceci n' est pas une pipe". Το μήνυμα τους θα γίνεται κατανοητό και καλαίσθητο")

VII) νγφαξξκλ ¨θυ¨οιϊ υτΡΣ Θηγδσ υ#$ μαλακίες κηεφ ες!@# απγθξ ρτγθ234%
Λάθος κάμεις. Το Θηγδσ γράφεται με -ει, διότι ακολουθεί τοπωνύμιο (υ#$)...

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Φέρτε τον Σαίξπηρ να τον κρεμάσουμε!
[Λουκυ Λουκ 'O Λευκός Ιππότης', από τον αξεπέραστο Rene Goscinny]

ΥΓ: Υπό τις προϋποθέσεις ΙΙ και VI, ναι, αλλά τότε ο Καμύ και ο Μάρκες δεν θα υμνούσαν το κλωτσοσκούφι. Ο Ζάχος πάλι, σίγουρα.