Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2008

Επιστολή Πρός Τον Κύριον Κύριον Κύριον Πρωθυπουργό Και Τον Περί Αυτού Αναλογιζόμενον Τα Ειωθότα Πρόεδρον Της Δημοκρατίας Της Τεργεστίας.


Απαιτώ να με ορίσετε πρόεδρο, γενικό γραμματέα και διευθύνοντα σύμβουλο του Βασιλικού Βαυαρικού Κεντρικού Εργαστηρίου Κρατικών Σιδηροδρόμων και αρχιστράτηγο τιμημένο με τον Σταυρό των Ιπποτών της Τάξεως του Σιδηρού Σταυρού μετά Φύλλων Δρυός, Ξιφών και Αδαμάντων.

Πιστεύω ακραδάντως εις τον Ιερόν Στρουχτουραλιστικόν Μηδενιστικόν Σουρεαλισμόν, ήτοι: διασκεδάζοντας την ηλιθιότητα σας μέχρι να γίνουν όλα στάχτη.


Επίσης, δηλώνω ορκισμένος εχθρός του λαϊκού μιάσματος και οποιασδήποτε ενέργειας που προάγει και βοηθάει το μιαρό λαϊκό αίσθημα και το σιχαμερό λαϊκό επίπεδο επιβίωσης, ήτοι: φανατικός εχθρός του βλακώδους πολιτεύματος της δημοκρατίας- πόσω μάλλον της άμεσης.


Επίσης, ενστερνίζομαι την ντεκουινσική κανιβαλιστική θεωρία, προκειμένου να εξαλειφθεί η επικίνδυνη και βδελυρή ράτσα των φτωχών παιδιών της Ιρλανδίας.


Επίσης, δηλώνω πιστός και ένθερμος υποστηρικτής των φυσικών και τεχνητών βάρβαρων μεθόδων που μειώνουν τον υπερπληθυσμό του πλανήτη.



Μετά Τιμής...


Πάρεδρος Του Εγκυκλοπαιδικού Και Εκπαιδευτικού Συλλόγου Των Αυταρχικών Ακροβατών, Των Σχιζοφρενών Αρλεκίνων, Των Ιλουστρασιών Πόρνων, Των Συμφιλιωμένων Επαιτών Και Των Μουχλολεκιαρισμένων Καλλιτεχνών, Που Οχλοβοούν Ασπαζόμενοι Το Σύνταγμα Ευσύνοπτον Είς Τας Τέσσερας Επιστήμας.


Sir Honey Ball Nihilbottom.

Δεν υπάρχουν σχόλια: