Πέμπτη, 19 Ιουνίου 2008

Σκέψεις για την αποτυχία της εθνικής Ελλάδας.


Αυτό που κατάλαβα με την φετινή αποτυχία της Εθνικής Ελλάδας είναι πως η απρόσμενη επιτυχία του 2004 "άνοιξε τους ασκούς του Αιόλου", ήτοι έκαμε όλους τους άμπαλους να ασχοληθούν με το ποδόσφαιρο, με αποτέλεσμα όλοι οι γύφτοι άμπαλοι που βγήκαν στους δρόμους να πανηγυρίσουν το 2004 να είναι και οι πρώτοι που χλευάζουν και κοροϊδεύουν την φετινή εμφάνιση.


Ας μην αναρωτιέται ο Νικοπολίδης, ο Καραγκούνης και οι άλλοι από την κριτική που δέχονται από τους άσχετους. Αυτοί έδωσαν το δικαίωμα με το να τους δεχτούν στο άθλημα το 2004.


Οι άμπαλοι μη γνωρίζοντας την θέση της εθνικής Ελλάδας στο Ευρωπαϊκό ποδοσφαιρικό στερέωμα, μα η ενασχόληση τους με το άθλημα ξεκινάει και τελειώνει με την κατάκτηση του Euro 2004, θεωρούν πως έχουν να κάμουν με την εθνική Αργεντινής ή Ιταλίας.


Εμείς οι λίγοι ερασταί της μπάλας που δεν βγήκαμε στους δρόμους όπως έκαμαν όλοι οι γύφτοι το 2004, που δυσαρεστηθήκαμε με την τακτική που λάνσαρε η Ελλάδα τότε, που κατανοούμε την τεράστια σημασία που έχει η απουσία της Αγγλίας...... εμείς χειροκροτούμε μια μικρή χώρα όπως η Ελλάδα για την προσπάθεια και τη φετινή συμμετοχή της στις 16 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης και ως κάτοικοι της ελληνικής ενδοχώρας ανακουφιζόμαστε από τη φετινή αποτυχία της εθνικής Ελλάδας, διότι θα διώξει πάλι όλους τους τυχάρπαστους άμπαλους που παρείσφρυσαν στο άθλημα και θα γυρίσουν ξανά πίσω στον φυσικό τους χώρο που είναι το μπάσκετ, το βόλεϋ και το πλέξιμο.

4 σχόλια:

dead man πλέκειν είπε...

το πλέξιμο είναι μπλέξιμο, μην πρέπει να κεντήσω?

dmllllllll! είπε...

pou eisai?!

zarathustra είπε...

Πλήττω.

dml είπε...

ωραία, γίνε βάρβαρος ;)