Πέμπτη 19 Απριλίου 2007

ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΑΓΚΩΣΕ ΛΥΚΟ...


...ο ορισμός της είδησης στην μεταμοντέρνα διαλλεκτική (την ποιά;). Η προχθεσινή πράξη του νοτιοκορεάτη αποτελεί τον "ορισμό" του σουρεαλισμού: να τραβάς την σκανδάλη στα τυφλά και να πυροβολείς με γρήγορο ρυθμό το πλήθος.


Βαριότανε. Δεν υπάρχει κανένα άλλο κίνητρο ή αιτία για την πράξη του. Η ανία και η βαρεμάρα είναι από μόνες τους μια πολύ καλή ώθηση. Όποιες άλλες αναλύσεις, είναι απλώς περιττώματα. Που το μόνο προκαλούν, είναι η λαγνεία.


Αυτό που πολλοί δεν έχετε αντιληφθεί είναι ότι ο συγκεκριμένος ακολούθησε το μονοπάτι των Δασκάλων. Δεν χρειάζονται πολλά πράγματα για να είσαι σουρεαλιστής. Ένα πιστόλι ή ένα ουζι αρκεί. Ο σουρεαλισμός είναι στον δρόμο, όχι στις βιβλιοθήκες. Ο σουρεαλισμός είναι πράξη και τρόπος ζωής, όχι "τσιτάτα" και ρήσεις .


Κι αν δεν υπήρχε ο κ. Τσου, αυτό το blog θα τον είχε εφεύρει. Όχι τίποτε άλλο, αλλά για να δικαιολογήσει την ύπαρξη του.

1 σχόλιο:

zarathustra είπε...

έλεος ρε παπάρα!
ας μην βαφτίζουμε σουρεαλιστή τον κάθε ψυχάκια, διότι νομοτελειακά θα φθάσουμε στην εξίσωση: anastasopoulos+ σνίτσελ(x) (Ρ1) (x')& μπακαλιάρος%= σουρεαλισμός και θα αναγκαστώ να βάλω φωτιά στη μισή βιβλιοθήκη μου!