Τρίτη 18 Μαρτίου 2008

Assassination Scene: The Assassination Of Jesse James

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ωραια ταινία-ωραία σκηνή.


Αμπεμπαμπλόμ

zarathustra είπε...

Ο πιτσιρικάς που υποδύεται τον Φόρντ είναι ο αδελφός του ατάλαντου Μπεν Άφλεκ. Ευτυχώς, όσο ταλέντο δεν έχει ο αδελφός του το πήρε εκείνος. Καταπληκτική ερμηνεία!

Όσο για τον Μπραντ Πιτ... όταν πρίνα από 15 χρόνια τον έβλεπα στη διαφήμιση της Levi's, ποτέ δεν φανταζόμουν πως θα έχω δει όλες τις ταινίες που συμμετέχει!

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Μιας και πιάσαμε τον Μπραντ Πιτ...Ποια θεωρείς καλύτερη ταινία απ όλες όσες έχει παίξει?Και που ήταν η καλύτερη ερμηνεία του?Προσωπικά καλύτερη ταινία στην οποία έχει παίξει θεωρώ το fight club.Κάλύτερη ερμηνεία ...χμμ..ίσως το Καλιφόρνια.Και η τελευταία ερμηνεία δεν ήταν καθόλου άσχημη..

Ανώνυμος είπε...

Μιας και πιάσαμε τον Μπραντ Πιτ...Ποια θεωρείς καλύτερη ταινία απ όλες όσες έχει παίξει?Ψηφίζω fight club και 12monkeys..

K.Αμπεμπαμπλόμ

Βαβυλώνιος είπε...

Όταν είδα την ξανθιά χαμηλοκώλα αδέρφω με τη ρόμπα στην "ΤΡΟΙΑ" και μετά φαντάστηκα τον Αχιλλέα-Σβαρτσενέγκερ ξενέρωσα πλήρως. Μετά αποφάσισα πως χωρίς πολύ διαφήμιση "Το βασίλειο των ουρανών" που παίχτηκε την ίδια περίοδο ήταν κλάσεως ανώτερη ταινία. Αλλά είναι σημεία των καιρών. Μέχρι και ο Μπέκαμ θεωρείται... κορυφαίος ποδοσφαιριστής. Μετά είναι ο Βύντρα.

zarathustra είπε...

Εντάξει. Στο Fight Club ήταν όλα τα λεφτά.
Λευτεριά στον Βύντρα!
Τζίγγερ Θεέ πάρε (και) την ΚΑΕ!

Ανώνυμος είπε...

γυφτε