Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2007

Προσκυνώ... Δηλώνω Υποταγή...

... στον έναν και μοναδικό, τον "φωτισμένο" ηγέτη Ειδικό Γραμματέα Των Απανταχού Ununoctium Που Ασπάζονται Τον Αφηρημένο Εξπρεσιονισμό Ευθύς Εξαρχής Από Την Ιουλιο-Κλαυδιανή Δυναστεία Του Λουδοβίκου Λιπαρίνι τον έναν και μοναδικό Χρυσαετό τον Ακίλλα!

Μνημειώδης και ιστορική θα μείνει η θαρραλέα θεσμοθέτηση του Χρυσαετού περί των δικαιωμάτων και των υποχρεώσεων δίποδων και οστρακοειδών.

Βουαλά:
-Όλοι οι άνθρωποι είναι ίσοι ενώπιον της κατσαρόλας που σιγοβράζει ένας αστακός
-Άνθρωποι θεωρούνται μόνον όσα δίποδα κατέχουν τα προσόντα που ορίζει ο νόμος. Μιζέρια, εκδικητικότητα, αγκάθια και μίσος για το είδος των αστρακοειδών.
-Οι άνθρωποι συνεισφέρουν χωρίς διακρίσεις στο κυνήγι, το βράσιμο και το μάσημα των οστρακοειδών.
-Κάθε άνθρωπος που μπορεί να φέρει κατσαρόλα και λεμόνι είναι υποχρεωμένος να συντελεί στην άμυνα της βαρβαρότητας του καθεστώτος, σύμφωνα με τους ορισμούς των νόμων.
-Τίτλοι ευγενείας ή διάκρισης απονέμονται και αναγνωρίζονται στους καλύτερους καθαριστές αστακών.
-Τα βασανιστήρια, οποιαδήποτε σωματική κάκωση, βλάβη υγείας ή άσκηση ψυχολογικής βίας, καθώς και άλλη προσβολή της οστρακοειδούς αξιοπρέπειας επικροτούνται και επιβραβεύονται, όπως νόμος ορίζει.
-Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είναι ρυθμιστής της θερμοκρασίας της κατσαρόλας. Εκλέγεται το δίποδο που δημιουργεί την νοστιμότερη αστακομακαρονάδα.
-Η προεδρική περίοδος αρχίζει από την στιγμή που θα ξυστούν τα μύδια και θα αφαιρεθούν τα μουστάκια τους.
-Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας πριν αναλάβει την άσκηση των καθηκόντων του, δίνει ενώπιον της Βουλής τον ακόλουθο όρκο: «Ορκίζομαι στο όνομα της γαστρονομίας και της σάλτσας σαμπάνιας με 12 μεγάλα στρείδια, να φυλάσσω τις κατσαρόλες και τη φωτιά που σιγοκαίει, να μεριμνώ για την πιστή τους τήρηση, να ανοίγω τα στρείδια και να διατηρώ το ψαχνό στο νερό τους και να υπηρετώ το μίσος και την βαρβαρότητα του ανθρώπινου είδους πάνω στα οστρακοειδή.»
-Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον αναρχοπατριωτισμό των δίποδων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οργανισμών που φέρουν όστρακο και επιχειρούν να αποκτήσουν δικαιώματα μέσα από την κατσαρόλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: